Bijrijdster gewond bij kop-staart aanrijding

HASSELT – Op de Zwartsluizerweg, de N331, is gistermiddag een persoon gewond geraakt bij een kop-staart aanrijding. Enkele auto’s komende uit de richting van Zwartsluis stonden ter hoogte van de Hoogstraat te wachten om de Zwartsluizerweg te verlaten. Een bestuurster van een Citroen C1 merkten de rij wachtende auto’s te laat op en botste op haar voorganger.

Door de klap raakte de bijrijdster van de aangereden auto gewond. Omdat de vrouw klaagde over pijn aan haar nek fixeerde een omstander de nek van de vrouw. Het ambulancepersoneel van de post Zwartsluis waren snel ter plaatse en namen dit snel over en plaatsten de vrouw uiterst voorzichtig op de brancard. Zij werd voor een grondige controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Bij het ongeval raakten verder niemand gewond. Één auto werd door berger Hooikammer afgesleept. De aangereden auto werd door de eigenaar zelf afgesleept. Het verkeer op deze drukke doorgaande weg ondervond weinig hinder van de aanrijding.