Auto wordt tientallen meters meegesleurd door truck

STAPHORST – Een automobilist heeft vanmiddag op de A28 een engeltje op zijn schouder gehad. Bij het samenkomen van de snelwegen A32 en de A28 is waarschijnlijk door een verkeerde invoegactie een personenauto door een kleine touché van een vrachtwagen dwars voor deze combinatie komen te staan. De auto werd tientallen meters door de truck meegesleurd.

Wonder boven wonder kwam de bestuurder van de personenauto er zonder kleerscheuren vanaf. Wel is de man onderzocht in een ambulance maar kon later worden thuisgebracht door zijn zoon die inmiddels naar de plaats van het ongeval was gekomen.

De auto is door berger Hooikammer afgesleept. De vrachtwagenchauffeur kon, nadat de wagen uitvoerig was gecontroleerd, zijn weg vervolgen.

Het verkeer op de A28 ondervond een behoorlijke hinder. Er waren ten tijde van het ongeval een tweetal rijstroken afgekruist.