Aanrijding na keren op de weg

HASSELT – Een verkeerde keermanoeuvre resulteerde vanmiddag in een boel schade maar gelukkig geen gewonden. Een bestuurder van een Citroen wilde op de Hasselterweg, de N331 richting Zwolle, zijn auto keren. De man reed net de bebouwde kom van Hasselt uit en wilde op een parkeerplaats zijn weer draaien. Hierbij zag de bestuurder een achteropkomende Honda over het hoofd en botste tegen de rechterflank van de auto.

Een passagiere uit deze auto klaagden over pijn. Voor de vrouw werd een ambulance besteld. De vrouw kon zelf uit de auto stappen om plaats te nemen op de brancard en werd in de ambulance onderzocht. Daaruit bleek dat de vrouw geen noemenswaardig letsel te hebben. Het verkeer richting Hasselt werd over de parallelweg geleid, terwijl het verkeer richting Zwolle langs het ongeval kon rijden.

Beide bestuurders waren hevig geschrokken maar konden met behulp van agenten al snel de schadeformulieren invullen. Berger Hooikammer werd gevraagd om de wagens af te voeren.