Ongeval op kruising Verkavelingsweg – Zandvoortweg

HASSELT – Bij een ongeval op de kruising van de Verkavelingsweg met de Zandvoortweg is vanmorgen één gewonde gevallen. De bestuurder van een Peugeot 407 wilde vanaf de Zandvoortweg linksaf de Verkavelingsweg oprijden. Een van rechts komende Renault Megane Scenic werd door de bestuurder over het hoofd gezien.

Beide voertuigen kwamen hard met elkaar in aanraking op het midden van de kruising. De Renault gleed nog een eindje door maar kwam net voor een greppel tot stilstand. De bestuurder van de Renault is op een wervelplank uit zijn voertuig gehaald en met letsel aan nek en rug overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Peugeot kwam ongeschonden uit zijn voertuig. Beide voertuigen zijn totaal vernield en werden afgevoerd door bergingsbedrijf Hooikammer.