Gewonden bij botsing kruising Blaloweg met Katerdijk

ZWOLLE – Zondagavond vond er een aanrijding plaats op de kruising van de Katerdijk met de Blaloweg. Beide bestuurders en een kindje welke in een van de voertuigen zat zijn overgebracht naar het ziekenhuis. het ongeval ontstond toen een bestuurster van een zwarte Fiat vanaf de Blaloweg richting de Zwartewaterallee wilde rijden. Vanuit de Zwartewaterallee kwam een bestuurder van een grijze Volvo de Katerdijk opdraaien. Op de kruising kwamen beide voertuigen hard met elkaar in aanraking.

De kruising is voorzien van verkeerslichten waardoor het vermoeden bestaat dat een van de automobilisten ‘door rood is gereden’. De verkeersongevallendienst zal hier een onderzoek naar doen. De totaal vernielde auto’s werden door bergingsbedrijf Leerentveld afgevoerd. Het verkeer werd tijdens de afhandeling van het ongeval omgeleid.