Scooter botst met motorscooter op Lingenstraat

ZWOLLE – Een scooter en een motorscooter zijn maandagmiddag met elkaar op de Lingenstraat op het bedrijventerrein Hessenpoort in botsing gekomen. Beide bestuurders zijn met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval ontstond toen de bestuurder van de scooter vanaf de Nieuwleusenerdijk de Lingenstraat inreed om linksaf naar een bedrijf te gaan. Daarbij zag de bestuurder een tegemoetkomende motorscooter over het hoofd en botste op hem.

De twee kwamen hard op het asfalt terecht. Een tweetal ambulances kwamen ter plekke voor de slachtoffers. Omdat er vele getuigen waren die allen hetzelfde verklaarden tegen de politie was een uitgebreid onderzoek niet nodig. De Lingenstraat was enige tijd afgesloten voor het verkeer maar men kon gebruik maken van een terrein om de weg te vervolgen.