Autobrand aan de Schoolstraat in Genemuiden

GENEMUIDEN – De brandweer van Genemuiden werd vannacht om 01:45 opgeroepen voor een autobrand. Aan de Schoolstraat stond een Ford Focus volledig in brand. Bij aankomst van de brandweer was al snel duidelijk dat er weinig meer te redden was van het voertuig. Ondanks de hevige vlammen was de brand snel onder controle.

Diverse eenheden van de politie kwamen ter plaatse en brachten de eigenaar van het getroffen voertuig op de hoogte van de gebeurtenis. De politie kon vertellen dat het voertuig de gehele dag niet was gebruikt. Ook dat het voertuig rondom in brand stond bij aankomst van de hulpdiensten doet sterk vermoeden dat de brand is aangestoken. Hierna zal een uitgebreid onderzoek worden gedaan. Het uitgebrande wrak is met hekken en linten afgezet voor nader onderzoek.

De politie roept de hulp in van de inwoners van Genemuiden; “Mocht u afgelopen nacht tussen 01.30 en 02.00 uur bijzonderheden hebben gezien of gehoord, dan horen wij dit graag. Ook camerabeelden van videodeurbellen en bewakingscamera’s uit de omgeving kunnen erg waardevol zijn in ons onderzoek, ook dan het verzoek om u bij ons te melden. Melden kan via 0900-8844 en/of de social media kanalen.”