Auto total loss na botsing met brugleuning in Hasselt

HASSELT – Een automobiliste is vanmorgen wonder boven wonder ongedeerd gebleven bij een eenzijdig ongeluk. De vrouw reed vanuit Hasselt richting Zwolle op de Verkavelingsweg toen zij op een brug nabij de Boerderijweg plots tegen de brugleuning reed. Haar auto sloeg half om waardoor de auto in tegengestelde richting tot stilstand kwam.

Door de klap schoot de brugleuning los en bleef de auto totaal vernield nog net op de brug staan. De bestuurster werd kort in een ambulance gecontroleerd op letsel door het ambulancepersoneel. Van letsel was gelukkig geen sprake waarop de vrouw met de schrik goed in de benen weer uit de ambulance kon stappen.

Bergingsbedrijf Hooikammer kwam in actie om het wrak af te voeren. Ondertussen waren medewerkers van de gemeente Zwartewaterland ter plaatse om de situatie te bekijken. Zij plaatsten schilden en namen direct maatregelen om de leuning te repareren.