Fietser gewond na aanrijding met auto op Conradsweg

ROUVEEN – Een fietser is woensdag aan het eind van de middag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Zowel de fietser als auto reden op de Conradsweg vanuit Rouveen richting Zwartsluis. De fietser wilde de afslag nemen naar de Zwartewaterkloosterweg maar werd van achteren aangereden door een personenauto. Het slachtoffer kwam in de berm tot stilstand. Hij is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De automobilist en zijn bijrijdster bleven ongedeerd. De automobilist werd in het kader van “Botsen is blazen” onderworpen aan een blaasproef. Uit deze test bleek dat de bestuurder geen alcohol had genuttigd. De man mocht ondanks de schade aan zijn voertuig zijn weg naar huis vervolgen maar moest direct zijn voertuig laten repareren en mag zolang dit niet is gedaan niet deelnemen in het verkeer. De politie nam de restanten van de totaal verwoeste fiets mee.