Automobilist zwaargewond bij ongeval op De Doornweg

ZWOLLE – Op De Doornweg, de verbindingsweg tussen Zwolle en Hasselt, is woensdagavond rond 20:30 uur een bestuurder van een bestelbus zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De man reed vanuit Zwolle richting Hasselt toen hij door onbekende oorzaak frontaal op een boom reed. De man stapte zelf uit de bestelbus waarna omstanders zich om de man ontfermden.

Politie, brandweer en ambulancedienst waren snel ter plaatse op de ongevalslocatie. Direct werd de man op een brancard gelegd waarna de ambulance met spoed vertrok naar het Isalaziekenhuis. De Doornweg werd voor het onderzoek van de verkeersongevallendienst volledig afgesloten. Na dit onderzoek kreeg bergingsbedrijf Wolves de opdracht om de Opel Vivaro te komen bergen. Tegen 22:45 uur waren alle werkzaamheden klaar en werd de weg weer vrijgegeven.