Automobilist gewond bij ongeval op Klaas Kloosterweg

ROUVEEN – Bij een botsing tussen twee personenauto’s op de Klaas Kloosterweg is vanmorgen één persoon gewond geraakt. De auto waarin de man zat werd, tijdens het verlaten van de oprit van zijn woning, vol in de flank geraakt door een automobiliste van links. Door de klap kwam de Toyota Starlet van de man achterwaarts in een sloot tot stilstand.

De brandweer van Staphorst werd opgeroepen om de man te bevrijden uit zijn voertuig. Door de aanrijding kon de deur niet worden geopend. De man is met een flinke hoofdwond met een ambulance overgebracht naar het Isala-ziekenhuis in Zwolle. De vrouw in de Volkswagen Polo had wat schrammetjes welke ter plekke werden behandeld. Beide voertuigen raakten totaal vernield.

Bergingsbedrijf Hooikammer kreeg de opdracht om de Volkswagen af te voeren. De Toyota werd door familie uit de sloot getakeld en op eigen terrein gestald.