Auto raakt op N331 van de dijk en slaat over de kop

ZWARTSLUIS – Op de dijk tussen Vollenhove en Zwartsluis, de N331, heeft donderdagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een automobiliste reed richting Zwartsluis toen zij door onbekende oorzaak met de wielen van haar auto naast de weg kwam. Haar stuurcorrectie hierop was te heftig waardoor ze dwars de weg overschoot en van de dijk raakte.

Haar voertuig vloog een stukje door de lucht en kwam met de voorkant op de grond waarna de Ford Fiësta enkele malen over de kop sloeg. Uiteindelijk kwam de vrouw weer met haar auto op de wielen terecht. Wonder boven wonder bleek dat na een uitvoerige controle door het ambulancepersoneel dat ze geen letsel had overgehouden aan het avontuur.

Bergingsbedrijf Hooikammer takelde de totaal vernielde Ford uit het weiland en voerde deze af. Het verkeer werd om beurten langs het ongeval geleid.