Wielrenner gewond na aanrijding met auto

STAPHORST – Op de kruising van de Spoordijk met de Dekkersweg is vrijdagavond een wielrenner gewond geraakt. De wielrenner is per ambulance met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

De wielrenner reed op de Dekkersweg vanaf het spoor richting de kruising en werd over het hoofd gezien door een automobilist welke reed op de Spoordijk en rechtdoor de kruising over wilde steken. Een aanrijding was het gevolg. Door de botsing kwam de wielrenner een flink eind verderop hard op het wegdek terecht. Een medewerker van de verkeersongevallendienst deed een onderzoek naar de toedracht.

De auto werd door bergingsbedrijf Hooikammer afgevoerd. De restanten van de racefiets werden door bekenden van de betrokkene opgehaald.