Auto botst tegen boom op Dommelerdijk in Dalfsen

DALFSEN – Op de Dommelerdijk is maandagavond een automobilist gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De man botste door onbekende oorzaak met zijn auto tegen een boom. Naast eenheden van de politie en ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen vanwege een beknelling.

De automobilist reed van Nieuwleusen richting Oudleusen toen hij tegen een links van de weg staande boom botste. De man kon, ondanks de flinke klap, met wat hulp zelf uit zijn zwaar beschadigde auto stappen en plaatsnemen in de ambulance. De opgeroepen brandweer van Nieuwleusen kon daardoor al snel weer terug naar de kazerne. Later werd de man met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Een onderzoek van de verkeersongevallendienst van de politie was niet nodig. Wel werd door een politieagent enkele foto’s gemaakt van de situatie. Bergingsbedrijf Wolves kreeg daarna het sein om de totaal vernielde auto te bergen.