Auto botst met tractor op Veneweg in Wanneperveen

WANNEPERVEEN – Op de Veneweg zijn woensdag aan het einde van de middag ter hoogte van camping de Bolder een tractor en een personenauto met elkaar in botsing gekomen. De tractor met aanhanger wilde vanaf een stuk land de weg oprijden maar de bestuurder zag een van rechts naderende auto over het hoofd.

De auto kwam onder de voorzijde van de tractor terecht. Direct werden hulpdiensten ingeschakeld omdat het leek dat de automobilist bekneld was geraakt. Bij aankomst van de hulpdiensten kon de bestuurder zelf uit de auto stappen en plaatsnemen in een ambulance. De tractor was ondertussen door een hevig geschrokken bestuurder een stuk achteruit gezet.

Na controle door het ambulancepersoneel bleek dat de automobilist geen letsel had opgelopen. De politie had daarom geen verder onderzoek nodig en handelt dit af als een normaal ongeval. De totaal vernielde auto, die net terug kwam van de garage na een nieuwe APK, werd door bergingsbedrijf Hooikammer afgevoerd.