Ongeval tussen Hasselt en Zwartsluis door kerende auto

ZWARTSLUIS – Op de provinciale weg N331, tussen Hasselt en Zwartsluis, heeft aan het einde van 1e kerstdag een ongeval plaatsgevonden. De bestuurder van een blauwe Opel Tigra, rijdend richting Hasselt, besloot om ter hoogte van een parkeerplaats zijn auto te gaan keren op de weg. Echter nam het keren meer tijd in beslag dan de man had bedacht met een groot gevolg.

Vanuit de richting van Hasselt kwam op dat moment een witte Hyundai welke de donkere auto die dwars op de weg stond niet meer kon ontwijken en botste vol in de flank. Brandweer, ambulance en politie waren allen snel ter plaatse. De twee automobilisten stonden bij aankomst van de hulpdiensten al naast hun voertuigen.

De bestuurster van de witte auto werd door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere automobilist bleef eveneens ongedeerd.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de twee vernielde auto’s afgevoerd. Het verkeer kon om beurten langs het ongeval waardoor de overlast meeviel.