Automobilist belandt in greppel na onwelwording

VOLLENHOVE – Een automobilist is maandagmiddag in een greppel naast de provinciale weg N331 belandt na een onwelwording. Een vrachtwagenchauffeur zag het incident gebeuren en alarmeerde de hulpdiensten. Diverse politie-eenheden en een tweetal ambulances werden met spoed op pad gestuurd. Enkele minuten later werd ook een traumahelikopter opgeroepen voor assistentie.

Inmiddels was de man door omstanders uit de auto gehaald en werd eerste hulp verleend. Dit werd al snel overgenomen door de gearriveerde hulpdiensten. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De toestand van de man is onbekend.

De politie deed onderzoek op de locatie van het ongeval. Daarbij werd een drone ingezet. Tijdens de inzet van de drone werd het verkeer volledig stilgezet nabij de rotonde bij de Schaarweg. Na het onderzoek van de verkeersongevallendienst is de auto door bergingsbedrijf Hooikammer afgevoerd.