Motorrijder botst tegen auto bij inhaalmanoeuvre

BELT-SCHUTSLOOT – Op de Blauwehandseweg is dinsdag aan het einde van de middag een motorrijder gewond geraakt na een mislukte inhaalmanoeuvre. De motorrijder reed op de N334 vanaf Beukers in de richting van de Blauwe Hand. Ter hoogte van het strandje wilde de man een aantal auto’s inhalen. Op hetzelfde moment besloot één van de auto’s af te slaan naar de parkeerplaats en kwam daarbij in botsing met de inhalende motor.

De auto raakte met de linker voorzijde de motor waardoor deze onbestuurbaar raakte. De motor kwam in de berm, raakte enkele paaltjes en botste daarna tegen een verkeersbord. De motorrijder is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de personenauto bleven ongedeerd. De verkeersongevallendienst kwam ter plaatse om een onderzoek te doen naar het ongeval. Na het onderzoek kreeg bergingsbedrijf Hooikammer de taak om de motor en de auto af te voeren.

De politie roept eventuele getuigen van het ongeval op zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of via Facebook of Twitter.