Aanrijding tussen motor en auto op Monnikenweg

SINT JANSKLOOSTER – Op de Monnikenweg is zaterdag aan het begin van de avond een motorrijder lichtgewond geraakt na een aanrijding met een auto. De automobiliste kwam vanaf de parkeerplaats en wilde linksaf de straat inrijden. Haar zicht werd belemmerd door enkele geparkeerde auto’s en een laagstaande zon waardoor zij een naderende motorrijder over het hoofd zag, met een flinke botsing als gevolg.

De motorrijder kwam hard op zijn rug op het wegdek terecht, de motor brak door de aanrijding in tweeën en vloog het trottoir op. Ambulancepersoneel onderzocht de man op letsel maar wonder boven wonder hield de motorrijder slechts een paar schrammen over aan het ongeval. Een ziekenhuisopname was dan ook niet nodig. De automobiliste kwam met de schrik vrij.

Bergingsbedrijf Hooikammer werd opgeroepen om de motor en de zwaar beschadigde auto af te voeren.