Voertuigen total loss bij aanrijding op Kamperzeedijk

KAMPERZEEDIJK – Zaterdagavond 27 januari 2018 heeft er een ferme aanrijding plaatsgevonden op de Kamperzeedijk, ter hoogte van de afslag naar de Oostermaat. Twee auto’s kwamen daar met elkaar in aanraking. Beide bestuurders zijn door ambulancepersoneel onderzocht maar hoefden niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Eén bestuurder is later voor controle zelf naar het ziekenhuis gegaan.

Het ongeval ontstond toen de bestuurder van de rode auto, vanuit de Oostermaar, linksaf de Kamperzeedijk op wilde rijden. Daarbij zag hij een van links naderende auto over het hoofd. Dit voertuig probeerde nog door hevig te remmen het ongeval te voorkomen maar een botsing volgde. Door de klap raakten beide voertuigen totaal vernield en moesten worden afgesleept.

Het ongeval zorgde voor het nodige oponthoud. De politie en een buurtbewoner lieten het verkeer om beurten langs de wrakken rijden. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de vele brokstukken van de weg gehaald en de twee auto’s afgevoerd.