Auto belandt in greppel langs Verkavelingsweg

HASSELT – Een automobilist is woensdagmiddag met zijn auto in een greppel beland langs de Verkavelingsweg. De man reed, met enkele andere automobilisten, richting Hasselt toen de voorste auto plots afremde. Deze auto liet, geheel volgens de verkeersregels, een tegemoetkomende auto voor om over het smalle bruggetje bij de Boerderijweg te gaan.

De onfortuinlijke bestuurder had dit te laat in de gaten en moest een uitwijkmanoeuvre maken. Hierbij kwam de auto in de natte, drassige berm en gleed langzaam de greppel in. De enige inzittende bleef hierbij ongedeerd. Zijn auto raakte flink beschadigd en werd uiterst vakkundig door bergingsbedrijf Hooikammer uit de greppel getrokken en afgevoerd.

Tijdens de bergingswerkzaamheden was de Verkavelingsweg enkele minuten afgesloten. Het verkeer werd door agenten omgeleid.