Aanrijding tussen twee auto’s op N331 bij Hasselt

HASSELT – Op de provinciale weg N331 ter hoogte van de Hanzeweg is dinsdagmorgen een ongeval gebeurd tussen twee personenauto’s. Bij het ongeval raakte niemand gewond, de schade aan de voertuigen was groot.

De bestuurster van de zwarte Renault wilde vanaf de Hanzeweg linksaf richting Zwolle rijden. Bij het oprijden zag de bestuurster een naderende auto op de N331 vanuit de richting van Zwolle over het hoofd met een aanrijding als gevolg. Ondanks de flinke klap vielen er geen gewonden. Wel zijn alle betrokkenen onderzocht door ambulancepersoneel.

Het verkeer had aardig hinder van het ongeval. De politie regelde, na het opnemen van de verklaringen het verkeer op de drukke kruising. Ondertussen zorgde bergingsbedrijf Hooikammer dat de voertuigen snel van de kruising werden gehaald. Na een klein uurtje was alles weer opgelost.