Ramen ingegooid van gemeentehuis Zwartewaterland

HASSELT – Afgelopen nacht zijn er enkele ramen van het gemeentehuis van de gemeente Zwartewaterland ingegooid. De vernielingen aan de Telvorenstraat zijn gepleegd in de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 september rond 04:30 uur. Vooral de ramen van de Commissiekamer moest het ontgelden. De gemeente heeft aangifte gedaan bij de politie, die sinds begin dit jaar een steunpunt heeft in het gemeentehuis.

De ramen van de Commissiekamer van het gemeentehuis zijn tijdelijk voorzien van voorzetglas. Het is nog onduidelijk wat de achtergrond is van de vernielingen. Ook is onduidelijk of de actie gericht was aan de gemeente of aan de politie. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie door te bellen naar 0900-8844 en te vragen naar Team IJsselland-Noord. Met dit nummer kunt u ook bellen voor al uw niet-spoedeisende vragen of problemen.