Euifeest 2017 traditioneel geopend met vuurwerk

HASSELT – De Hanzestad Hasselt viert deze week ’t Euifeest. De feestweek, van 26 augustus tot en met 3 september, is voor veel Hasselters het hoogtepunt in de agenda. De dinsdagavond staat traditiegetrouw in het teken de opening van de kermis met een schitterende vuurwerkshow, nabij het Zwartewater.

Het publiek had zich op deze zomeravond grotendeels verzameld op de vernieuwde Kaai en op het evenemententerrein aan de Grintwal. Het vuurwerk werd gecontroleerd, vanaf de overzijde van het Zwartewater op het industrieterrein, afgestoken.

Naast een mooi en gevarieerd programma, georganiseerd door de Oranjevereniging Hasselt, zijn er in de Hanzestad versierde en verlichte straten te bewonderen.

Voor het complete programma kijkt u op: www.oranjevereniging-hasselt.nl/euifeest