Eindelijk uitsluitsel over Genemuidiger Randweg

GENEMUIDEN – Morgen, dinsdag 4 juli, start NTP Infra met de herstelwerkzaamheden aan de Randweg in Genemuiden. De werkzaamheden omvatten het gedeeltelijk verwijderen van het asfalt door frezen en het aanbrengen van meerdere lagen asfalt op het onderliggende asfalt. Vervolgens worden de bermen aangevuld, de bermverharding in de bocht opgehoogd en wegmarkeringen aangebracht. De verwachting is dat de werkzaamheden zijn afgerond op vrijdag 21 juli 2017. Tot die tijd is de Randweg afgesloten voor alle verkeer.

De Randweg in Genemuiden is sinds 19 juni 2017 afgesloten voor al het verkeer. Dit had te maken met het loslaten van de slijtlaag. De afgelopen weken hebben er verschillende onderzoeken plaatsgevonden. “Op dit moment is er nog geen aanwijsbare oorzaak voor het losalten van de slijtlaag op grote delen van de Randweg,” geeft wethouder Visserman namens het college van burgemeester en wethouders aan. “Wel is duidelijk geworden dat de verhardingsconstructie van de Randweg nu onvoldoende stevig en dus niet geschikt is voor hergebruik. Voor een duurzaam gebruik van de weg zijn de eerder genoemde aanvullende onderhoudsmaatregelen nodig.” NTP Infra start op 4 juli 2017 met de herstelwerkzaamheden.

Gerelateerde artikelen: