Randweg Genemuiden tijdelijk afgesloten

GENEMUIDEN – De Randweg in Genemuiden is sinds maandagmiddag 19 juni afgesloten voor al het verkeer. In de loop van dinsdag 20 juni wordt een omleiding ingesteld voor het verkeer uit de richting Kampen / IJsselmuiden en Zwolle. De verwachting is dat de afsluiting nog de gehele week duurt. De Randweg is op dit moment niet veilig voor gebruik door verkeer.

Vorig jaar is op de Randweg een nieuwe slijtlaag aangebracht. Deze slijtlaag liet gisteren in de loop van de dag los en is gisteravond volledig verwijderd. Op dit moment wordt de oorzaak van het loslaten onderzocht. In de loop van deze week zijn de resultaten van het onderzoek bekend. Op basis van deze resultaten wordt gekeken welke maatregelen er genomen moeten worden. Tot die tijd worden er geen werkzaamheden aan de Randweg uitgevoerd.

Gerelateerde artikelen: