Opleggertrekker raakt van de weg en belandt op zijn zij

ZWARTSLUIS – Aan het begin van de avond is op de Rondweg bij een eenzijdig ongeval een opleggertrekker van de weg geraakt en op zijn kant in de bosschages terecht gekomen. Buurtbewoners hielpen de bestuurder uit de cabine en alarmeerden ondertussen de hulpdiensten.

De bestuurder werd door ambulancepersoneel van de nabij gelegen ambulancepost onderzocht op eventueel letsel. Hiervan was gelukkig geen sprake. De opleggertrekker reed vanaf de rotonde richting het centrum en raakte, tijdens een flinke regenbui, vermoedelijk door glad asfalt van de weg. Daarbij zijn wat bosjes en een schutting beschadigd.

De politie heeft van de betrokken partijen de gegevens genoteerd en uitgewisseld. Samen kunnen ze een schadeformulier invullen om de zaak netjes af te handelen. Bergingsbedrijf Hooikammer kwam ter plaatse om het voertuig weer op de wielen te takelen en af te voeren. Hiervoor moest de N331 enkele minuten worden afgesloten.