Auto raakt van de Randweg en belandt in sloot

GENEMUIDEN – Op de Randweg is woensdag aan het einde van de middag een automobilist van de weg geraakt en in de sloot gekomen. De man reed vanaf de rotonde van de Nieuwe Weg richting de Kamperzeedijk maar kwam door onbekende oorzaak in de sloot. Hij kon zonder kleerscheuren zijn auto verlaten.

Een passant verklaarde aan de politie dat een auto die de man tegemoet reed op de verkeerde weghelft kwam waardoor de man schrok en van de weg raakte. De automobilist kan zich van het hele gebeuren niets meer herinneren. De politie laat het dan ook bij een eenzijdig ongeval met enkel materiele schade als afloop.

De beschadigde Mercedes werd door bergingsbedrijf Hooikammer uit de sloot getakeld en afgevoerd. De eigenaar stond inmiddels onder een warme douche en was aan het bijkomen van zijn avontuur. De politie liet het verkeer tijdens de berging om beurten langs het ongeval. Het weinige verkeer ondervond slechts lichte hinder.