Twee gewonden bij eenzijdig ongeval op Rechterensedijk

DALFSEN – Bij een eenzijdig ongeval op de Rechterensedijk zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee personen gewond geraakt. Het tweetal raakte met hun auto, welke vanuit buurtschap Rechteren richting de rotonde reed, van de weg en kwam in botsing met een boom.

Enkele passanten ontfermden zich over de gewonden tot de hulpdiensten ter plaatse waren. Door het ongeval was de Rechterensedijk volledig gestremd. De totaal vernielde Peugeot 206 verloor bij het ongeval het complete motorblok. Deze kwam enkele tientallen meters verderop in een weiland terecht. De inzittenden, een man en een vrouw, zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens agenten waren beide goed aanspreekbaar.

Bergingsbedrijf Wolves heeft de auto en de vele onderdelen afgevoerd. Vanwege de vele gelekte vloeistoffen werd rond 02:00 uur de brandweer van Dalfsen opgeroepen om het wegdek te komen reinigen.