Twee personen gewond bij eenzijdig ongeval op N377

PUNTHORST – Bij een eenzijdig ongeval op de Nieuwe Dedemsvaartweg, de N377, zijn aan het eind van de middag twee personen gewond geraakt. Door onbekende oorzaak kwam de auto, die richting Nieuwleusen reed, in de berm en botste zijdelings tegen een boom. De bestuurster raakte hierbij ernstig gewond maar ook de bijrijder liep letsel op.

De brandweer van Nieuwleusen heeft de inzittenden van de auto snel weten te bevrijden. Naast twee ambulances kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. De slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de Opel Corsa afgevoerd. De N377 was gedurende het ongeval, onderzoek en de berging afgesloten tussen De Lichtmis en industrieterrein De Grift. De weg werd rond 19:00 uur weer vrijgegeven.