Fietser komt onder aanhanger van tractor en raakt gewond

GENEMUIDEN – Op de Groene Steeg is dinsdagmiddag een fietser gewond geraakt bij een ongeval met een tractor met aanhanger. De man kwam na het passeren van de tractor ten val en kwam gedeeltelijk onder de aanhanger terecht. De tractorbestuurder reed volgens een getuige met gepaste snelheid langs de man.

Vanwege de ernst van het ongeval in het buitengebied van Genemuiden was een traumahelikopter opgeroepen. Maar door de snelle komst van een tweede ambulance kon deze al snel weer worden gecanceld. De oudere man is met letsel aan zijn been overgebracht naar het ziekenhuis.

Medewerkers van de verkeersongevallendienst deden op de smalle weg onderzoek naar het ongeval. De Groene Steeg was door het ongeval en het onderzoek afgesloten tussen de Nieuwe Weg en de Nieuwe Wetering.