Gewonden bij ongeval op N377 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Bij een ongeval op de Den Hulst (N377) zijn ter hoogte van de H.J.Eshuisweg twee automobilisten gewond geraakt. Een bestuurster van een Ford Focus reed op de N377 in de richting van De Lichtmis en wilde afslaan naar de Eshuisweg. Daarbij zag ze een tegemoetkomende automobiliste over het hoofd.

Beide auto’s kwamen hard met elkaar in botsing waarbij de bestuurster van een beige Honda CR-V dusdanig gewond raakte dat zij door de brandweer uit haar auto geholpen moest worden. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de andere auto, een Ford Focus, is ter plekke behandelt aan haar verwondingen. Een verdere behandeling in het ziekenhuis was niet nodig.

De N377 is tussen de rotonde bij industrieterrein de Grift en Nieuwleusen-centrum enige tijd afgesloten geweest in verband met dit ongeval.