Sfeervol verlichte trucks trekken door de regio

REGIO – Zaterdagavond trokken weer een flink aantal sfeervol verlichte trucks door de straten in de regio. Ook dit jaar had Chauffeursvereniging De Lichtmis weer een Trucks by Night georganiseerd. Vanuit Staphorst trokken de deelnemende vrachtwagens richting Zwartsluis om daar bij de winterfair een kleine pauze te houden zodat de bezoekers de vrachtwagens konden bewonderen.

Na de stop in Zwartsluis werd Hanzestad Hasselt aangedaan om daar het inmiddels bekende rondje te rijden. Ook hier stond veel publiek te wachten op de vele lampjes en de luid toeterende wagens. Na deze ronde ging de stoet richting Nieuwleusen. Ook daar was een kerstmarkt en werd opnieuw een pauze gehouden om het werk te aanschouwen dat de chauffeurs gedaan hadden om hun truck zo mooi mogelijk te maken. Tot slot werd weer koers gezet richting Staphorst alwaar de stoet zich ontbond op het industrieterrein.

Gerelateerde artikelen: