Chauffeursvereniging organiseert 8e Trucks by Night

Henry-Wallinga©-Trucks-by-Night-2015-13REGIO – Op zaterdag 12 december was de 8e Trucks by Night van chauffeursvereniging De Lichtmis. De regionale chauffeursvereniging herbergt één van de grootste verlichte optochten van Noord-Nederland. De verlichte vrachtwagens deden dit jaar ook Zwartsluis en Hasselt aan. Het Hasseltse publiek maakte al eerder kennis van ‘Trucks by Night’ maar voor Zwartsluis was dit de eerste keer.

De stoet vertrok om 17:00 uur vanaf Johan de Groot Truckwash aan de Wethouder Kuijersstraat in Staphorst. Na een ronde door Staphorst werd koers gezet naar Zwartsluis alwaar een korte stop werd gehouden. Tegen 18:30 uur kwamen de verlichte vrachtwagens aan in Hasselt en maakten daar het bekende rondje. Ook werd een gedeelte van Nieuwleusen aangedaan. Lang de gehele route stonden, ondank het slechte weer, toch veel mensen te kijken.