Vrachtwagen komt in botsing met auto tijdens inhalen

henry-wallinga-ongeval-n377-hasselt-04HASSELT – Op de Hasselterweg, de N377 tussen de Lichtmis en Hasselt, heeft dinsdagmiddag een ongeval tussen een personenauto en een vrachtwagen plaatsgevonden. Het ongeval ontstond toen de chauffeur van de vrachtwagen een langzaam rijdende tractor met daarachter twee auto’s in wilde halen.

Op het moment dat de chauffeur ging inhalen wilde ook één van de automobilisten de tractor inhalen. De auto kwam dwars voor de vrachtwagen en tolde richting de berm en het kanaal. Dankzij de vangrail raakte het voertuig niet te water. Er raakte gelukkig niemand gewond. De auto raakte flink beschadigd en moest door een bergingsbedrijf worden afgevoerd. De vrachtwagenchauffeur kon hevig geschrokken zelf zijn weg vervolgen.