Man gewond na botsing tussen scootmobiel en auto

henry-wallinga-ongeval-achthoevenweg-staphorst-04STAPHORST – Op de Achthoevenweg is zaterdagmiddag ter hoogte van de bouwmarkt een man op een scootmobiel aangereden door een automobiliste. De man kwam vanaf het parkeerterrein en stak de weg over en zag daarbij een auto over het hoofd. Ondanks hevig remmen kon de bestuurster een aanrijding niet voorkomen.

De man werd van de scootmobiel gereden, vloog over de motorkap en kwam met zijn hoofd hard tegen de voorruit. Ondanks de enorme klap leek het letsel van de man op het eerste gezicht mee te vallen. Wel is de man voor onderzoek naar het ziekenhuis in Meppel overgebracht. De jonge vrouw kwam met de schrik vrij werd opgevangen in de bouwmarkt.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de personenauto en de totaal vernielde scootmobiel afgevoerd.