Auto op de kant na botsing op Gorterlaan

henry-wallinga-ongeval-gorterlaan-staphorst-03STAPHORST – Op de kruising van de JJ Gorterlaan en de Schoolwijksweg zijn donderdagmiddag twee voertuigen in botsing gekomen. Een personenauto reed vanaf het viaduct over de A28 op de Gorterlaan en werd op de kruising met de Schoolwijksweg over het hoofd gezien door een bestuurster van een bestelauto.

De bestelauto botste ter hoogte van het linker achterwiel op de auto waarna deze zijdelings de berm in vloog en tegen een boompje kwam. Door de klap sloeg de auto om en kwam op de zijkant tot stilstand. Het kleine boompje zorgde nog voor flink wat schade aan de passagierszijde.

Zowel de pakketbezorgster als de automobilist werden onderzocht door het ambulancepersoneel. Voordat de automobilist onderzocht kon worden moest deze eerst grondig worden schoongepoetst. Een blik verf dat in de auto lag had namelijk aardig wat ravage aangericht aan zowel bestuurder als interieur van de auto. Na controle in de ambulance bleek dat niemand letsel had opgelopen.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de twee voertuigen afgevoerd. De nog te bezorgen pakketten werden met een andere auto alsnog rondgebracht.