Auto belandt op vangrail bij eenzijdig ongeval op A32

Henry-Wallinga©-Vangrail-A32-Meppel-04MEPPEL – Dinsdagmiddag is een automobilist met zijn voertuig op de a32 op de vangrail belandt. De man reed vanaf de Provincialeweg N375 de oprit naar de A32 op maar raakte door onduidelijke reden naast de weg.

De auto schoot enkele tientallen meters over de vangrail en bleef op bijzondere wijze staan. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn 11 jaar oude Volvo V50 raakte beschadigd en moest worden afgevoerd. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de Volvo netjes van de vangrail getakeld en overgebracht naar een schadeherstelbedrijf .

Het verkeer ondervond lichte hinder van dit voorval. Een deel van de oprit werd afgesloten waardoor invoegend verkeer gelijk de 2e rijstrook van de snelweg op moest. Dit werd via matrixborden en agenten netjes geregeld.