Fietsers aangereden op oversteek van Oosterholtseweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Oosterholtseweg-IJsselmuiden-04IJSSELMUIDEN – Op de fietsersoversteekplaats op de Ooosterholtseweg met de Oosterlandenweg zijn vanmiddag twee fietsers aangereden door een auto. Het jeugdige duo dacht nog even snel de weg over te steken maar kwamen toch in botsing met een aankomende auto.

Één van de fietsers kwam door de aanrijding op de motorkap en tegen de voorruit van de auto en raakte hierbij licht gewond aan zijn gezicht. Beide knapen zijn per ambulance naar huis gebracht.

De politie nam een verklaring op van de automobiliste waarna zij haar weg kon vervolgen. Ook van de fietsers werd een verklaring opgenomen waarmee de agenten druk aan de slag kunnen voor het proces verbaal. Bij de fietsersoversteekplaats staan haaientanden en een voorrangsbord maar al deze gegevens werden door het tweetal in de wind geslagen.

De verzekeringsmaatschappijen van beide partijen zullen de zaak verder afhandelen.