Automobiliste gewond na ongeval op N331 bij Zwartsluis

Henry-Wallinga©-Ongeval-N331-Zwartsluis-06ZWARTSLUIS – Bij een ongeluk op de N331 bij Zwartsluis is vanmorgen een automobiliste gewond geraakt, de andere bestuurster bleek na controle geen letsel te hebben. Het ongeval gebeurde net na de rotonde ter hoogte van industrieterrein de Kranerweerd op de dijk richting Hasselt.

De bestuurster van een zwarte Fiat Seicento kwam door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en kwam daar in botsing met een Ford Focus. De bestuurster van de zwarte Fiat Seicento is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Een medewerker van de verkeersongevallendienst heeft een kort onderzoek ingesteld. De oorzaak was voor hem, gezien de vele brokstukken op de weg, al snel duidelijk. De dijk tussen Zwartsluis en Hasselt was gedurende het ongeval afgesloten, het verkeer mocht gebruik maken van de parallelweg.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de twee zwaar beschadigde voertuigen afgevoerd.