Automobilist ernstig gewond na ongeval op Hessenweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Hessenweg-Dalfsen-06DALFSEN – Bij een eenzijdig ongeval op de Hessenweg, de N340 tussen Zwolle en Dalfsen, is donderdagavond rond 21: 00 uur een automobilist ernstig gewond geraakt. De man , rijdend richting Dalfsen, raakte in een bocht van de weg, schoot dwars de parallelweg over en kwam ondersteboven in een greppel te hangen.

De enige inzittende van de auto raakte zwaar gewond en moest door de brandweer uit de zwaar vernielde auto worden gehaald. Hij is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege de aard van zijn verwondingen was een traumateam onderweg per helikopter vanaf het UMCG maar deze is later afgezegd.

Een medewerker van de verkeersongevallendienst kwam ter plaatse voor een uitgebreid onderzoek. Het verkeer op de N340 ondervond flinke hinder en werd om beurten langs het ongeval geleid. De weg was rond 23:00 weer geheel vrij voor het verkeer.

Gerelateerde artikelen: