Automobiliste botst tegen boom op Lageweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Lageweg-Ossenzijl-12OSSENZIJL – Bij een eenzijdig ongeval op de Lageweg is maandagmiddag een automobiliste gewond geraakt. De vrouw reed vanaf de Hammerdijk richting Ossenzijl en raakte door onbekende oorzaak van de weg en botste vervolgens tegen een boom.

De brandweer van Kuinre heeft de bestuurster, die bekneld zat met haar been, uit de auto bevrijd. Hiervoor moest een flink deel van de auto worden weggeknipt. De politie wilde een verklaring opnemen van de vrouw maar zij kon zich van het ongeval niets meer herinneren. Uit sporen kon worden opgemaakt dat de vrouw langzaam de berm in was gereden om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen. Met in ieder geval beenletsel is de automobiliste overgebracht naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Thomas heeft de totaal vernielde Volvo afgevoerd waarna de Lageweg weer werd vrijgegeven.