Heftruck in brand in bedrijfspand te Genemuiden

Henry-Wallinga©-Heftruckbrand-Sisalstraat-Genemuiden-05GENEMUIDEN – In een bedrijfspand aan de Sisalstraat is zaterdagavond een heftruck in brand gevlogen. De eigenaar werd door zijn beveiligingsbedrijf op de hoogte gesteld dat er iets aan de hand was. Snel ging de man ter plaatse en trof de brandende heftruck aan.

Ondertussen had het beveiligingsbedrijf de melding doorgezet naar de alarmcentrale die de brandweerkorpsen van Genemuiden en Hasselt op pad stuurden. De eigenaar kon de heftruck naar buiten krijgen maar had in het pand wel enige schade veroorzaakt. Een bedrijfsbus en een plastic strokengordijn raakten beschadigd. De elektrische heftruck zelf liep ook aanzienlijke schade op. De brandweer, die snel ter plaatse was, heeft de brandende heftruck met schuim geblust.

Mede door het snelle optreden van alarmbedrijf, eigenaar en brandweer kon een grote brand worden voorkomen. Wat de oorzaak is van de brand is op dit moment nog niet bekend.