Auto op de kop in de sloot op N377 bij Nieuwleusen

Henry-Wallinga©-Ongeval-n377-Nieuwleusen-06NIEUWLEUSEN – Op de N377 is vannacht een automobilist bij een eenzijdig ongeval met zijn voertuig op de kop in een sloot beland. De jongeman reed vanaf De Lichtmis richting Nieuwleusen toen hij in een bocht de controle over zijn voertuig verloor.

De auto gleed dwars de weg over en kwam uiteindelijk ondersteboven in een sloot tot stilstand. De bestuurder is ter plekke door het ambulancepersoneel van de post Lichtmis gecontroleerd maar behoefde geen medische hulp.

De auto waarin de man reed kwam er minder goed vanaf. Deze raakte door het ongeval total loss en is door bergingsbedrijf Wolves uit de sloot getakeld en afgevoerd. Vanwege het tijdstip ondervond het verkeer weinig hinder van het ongeval.