Automobilist botst tegen boom en raakt bekneld

Henry-Wallinga©-Ongeval-Uffordweg-Wilsum-07WILSUM – Bij een eenzijdig ongeval op de Quarles van Uffordweg is dinsdagmiddag een automobilist gewond geraakt. De man reed vanaf de Zwolseweg richting het dorp Wilsum en botste door onbekende reden tegen een boom aan de linkerzijde van de weg. Zijn auto sloeg over de kop maar kwam weer op de wielen tot stilstand.

Door de botsing kwam de man bekneld te zitten in zijn voertuig. Hij is door brandweerkorpsen van Kampen en IJsselmuiden uit zijn voertuig gehaald. Hiervoor werd hydraulisch gereedschap gebruikt om de deuren weg te knippen. De man kon voorzichtig plaatsnemen op de brancard en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. Zijn letsel is nog onbekend.

De 2 jaar jonge Nissan Note werd door het ongeval totaal vernield. Bergingsbedrijf Wolves heeft het wrak afgevoerd.