Kop-staart ongeval op Stadshagenallee zorgt voor flinke overlast

Henry-Wallinga©-Ongeval-Stadshagenallee-Zwolle-10ZWOLLE – Een kop-staart aanrijding op de Stadshagenallee, vlak voor de rotonde bij de Milligerplas, heeft woensdagmiddag voor een flinke overlast gezorgd. Een automobilist merkte te laat op dat de auto voor hem stilstond. Een aanrijding was het gevolg.

In de aangereden auto zat een vrouw met drie kinderen. Allen bleven ongedeerd. Ook de andere automobilist kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen moesten vanwege de schade afgevoerd worden. Bergingsbedrijf Wolves kwam ter plaatse om de weg weer vrij te maken en de brokstukken te verwijderen. Op het depot van de berger zullen de gedupeerden de schadeformulieren invullen en gegevens uitwisselen voor de verdere afhandeling van het ongeval.

Door het ongeval liep het verkeer in Stadshagen aardig vast. Een agent liet het verkeer om beurten langs het ongeval.