Auto belandt in sloot na botsing op kruising

Henry-Wallinga©-Ongeval-Verkavelingsweg-Hasselt-09HASSELT – Bij een verkeersongeval tussen twee personenauto’s op de Verkavelingsweg zijn woensdagmiddag 13 mei drie personen gewond geraakt. Na de botsing schoot één van de auto’s een sloot in.

Een 45-jarige bestuurster uit Hasselt reed over de Zandvoortweg vanuit de richting Vaartweg. Op de kruising met de Verkavelingsweg kreeg zij een aanrijding met een 31-jarige automobiliste uit Wanneperveen die over de Vechtlaan aan kwam rijden. Laatstgenoemde belandde door de aanrijding met haar auto in de sloot.

De 31-jarige vrouw en haar bijna 1-jarige zoontje zijn door de brandweer uit hun voertuig bevrijd. Alle drie zijn zij met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Experts van Team Verkeersongevallenanalyse doen onderzoek naar de toedracht van dit ongeval.