Politie hervat zoekactie naar vermiste vrouw

Henry-Wallinga©-Zoekactie-hervat-Hasselt-05HASSELT – De politie heeft ook vandaag weer uitgebreid gezocht naar de sinds 1 april vermiste Neeltje van Tol. Er werden speciale honden ingezet die de Dedemsvaart hebben afgespeurd. Naar aanleiding van dit speurwerk werd later gedregd op verschillende plaatsen.

Gistermorgen werd op strategische plaatsen al een passantenonderzoek gehouden. In alle vroegte werden passanten gevraagd of zij een week eerder de vermiste vrouw hadden gezien. De politie is druk bezig alle binnengekomen tips te onderzoeken.

Mocht u nog belangrijke informatie hebben die u nog niet heeft gedeeld met de politie, neemt u dan contact op via 0900-8844. De zoekactie van vanmiddag was helaas zonder resultaat.

Gerelateerde artikelen: