Politie op zoek naar vermiste vrouw

Henry-Wallinga©-Zoekactie-Politie-Hasselt-01HASSELT – De politie is sinds gisteravond op zoek naar Neeltje van Tol. De 73-jarige vrouw is sinds gisterochtend niet meer gezien. Ze heeft woensdagmorgen 1 april in alle vroegte per fiets haar woning verlaten. De opvallende fiets is inmiddels gevonden maar van de vrouw ontbreekt nog ieder spoor.

https://twitter.com/Vermistpersoon/status/583629851464204288

Neeltje van Tol is 1.65m lang en heeft donkergrijs haar en blauwe ogen. Ze droeg op het moment van haar verdwijning een bruine driekwart lange jas met bontkraag, een zwarte broek en zwarte schoenen. Verder droeg zij een bril, gouden ringen om haar vingers en een ketting om haar nek. Neeltje mist de ringvinger van haar rechterhand.

Mensen die haar hebben gezien of meer informatie hebben over haar vermissing kunnen contact opnemen met de politie via 0800-6070.