Opnieuw ongeluk op kruising Stadshagenallee

Henry-Wallinga©-Ongeval-Stadshagenallee-2-Zwolle-01ZWOLLE – Op de kruising van de Stadshagenallee en de Hasselterweg heeft dinsdagmorgen opnieuw een ongeluk plaatsgevonden. Ook ditmaal was een voorrangsfout de oorzaak , maar raakte niemand gewond.

Ook nu kwam een voertuig vanaf de Stadshagenallee en wilde de Hasselterweg oprijden. Een tegemoetkomende auto werd niet gezien waarop de aanrijding volgde. Afgelopen zaterdag was het op dit kruispunt ook al raak. Mogelijk dat de gemeente Zwolle toch eens kan overwegen om de verkeerslichteninstallatie af te maken en in werking te gaan stellen.

Bergingsbedrijf Wolves kreeg de taak om de kruising weer vrij te maken en beide voertuigen af te slepen.

Gerelateerde artikelen:


bjorn Dam

En helaas vandaag weer ! En was helaas zelf de ongelukkige voor fotos kan u mij mailen!